Lasten kirpputori Seesam


 Mulla oli yhteistyö lasten kirpputori Seesamin kanssa. Se onkin yksi mun aivan ykkös kirpputoreista.  Lasten kirpputori Seesam sijaitsee Kaarinassa ja se on perustettu vuonna 2012. Ise olen ollut Seesamin asiakkaana aivan alusta saakka, niin myyjänä, kuin ostajana. En voi kuin kehua heitä. 


Lasten kirpputori Seesam


Lastenkirpputori Seesamissa viikkohinta pöytävuokralle on rivipaikalta 32€/vk (6 myyntipäivää) ja seinäpaikka joka on leveydeltään lähes puolitoista rivipaikkaa 37€/vk. Heiltä löytyy myös extraleveä, joka vastaa kahta rivipaikkaa ja tämän viikkohinta on 47€. 

Hälyttimet kuuluvat hintaan, mikä on mielestäni iso plussa ja aloittaessa saa kaksi hintalappuarkkia (yksi arkki sisältää 30 tarraa). Lisäarkit 0.50€. Myyntiprovisio on 5.5% kokonaismyynnistä. 

Käytössä heillä on KirppariKalle, joka on ihan ehdoton hintalappujen tekemiseen sekä myynnin seuraamiseen. KirppariKallen käyttö on yksinkertaista ja helppoa. 

Itse aloitan myyntipaikan valmistelun käymällä tietysti kaapit läpi. Kerään ne kasseihin valmiiksi ja kassi kerralla hinnoittelen ne KirppariKallen kanssa. 

Teen myös lapun myyntipaikkaa varten, jossa kerron mitä kirppispöytäni sisältää. Näin on helppo ohjata oikea ostaja pysähtymään varmasti pöytäni ääreen.  Mielestäni lappu kannattaa aina laittaa, koska itse ainakin katson vielä tarkemmin tällaiset pöydät joissa on lappu kertomassa mitä koko kirppispöytä sisältää, jos osuu koko kohdalle. 

Myyntitavaroiden organisointia.

Lappu pöytään kertomaan loossin sisällöstä.


Myyntipöydän esillepano on toinen tärkeä asia johon tulee panostaa. Lian täyteen ahdetut loossit ei houkuta ihmisiä jäädä penkomaan. Itse ainakin silmäilen nopeasti läpi sen enempää perehtymättä, mitä kirppispöytä pitää oikeasti sisällään. Liian täydestä pöydästä on mielestäni hankala löytää ne helmet ja tällöin tämä varmasti vaikuttaa myyntiin. 

Selkeä myyntipöytä, jossa on ilmavuutta. Vaatteiden lajittelu esimerkiksi tytöt/pojat ja olen useasti nähnhyt myös kokojärjestyksessä olevia pöytiä, mutta itse en laita koottain, mutta hyvä tapa tämäkin. 
Kaunis esillepano on myös yksi tapa saada asiakas pysähtymään juuri sinun pöydän kohdalle ja tutkimaan tarjontaa. 

Esillepano on tärkeää.

Nämä myyntikikat on itsellä toiminut ja tälläkään kertaa ei tarvinnut tuoda kuin yksi kokonainen pieni kestokassi takaisin kotiin ja nämä loput sain myytyä Facebook-kirpputorilla samantien. 

Tietysti olennaisin mikä myyntiin vaikuttaa, on hinnat. Itse myyn merkkiä ja merkitöntä, mutta mielestäni osaan hinnoitella ne kohtuudella, koska merkit menee heti. Liian korkea hinnoittelu käytetystä koituu yleensä myyntipöydän tappioksi tai ainakin siihen, että välttämättä ei saa myytyä niin paljon kuin haluaisi. 

Kuvassa on sen hetkinen myyntitilanne ja osa myydyistä näkyy kuvassa. Näillä hinnoilla sain menemään neljä kestokassillista tavaraa. 

Kirpparikalle

Rahojen tilitys tapahtuu asiakkaan tilille noin viikon kuluessa myynnin lopettamisen jälkeen. Tällä kertaa itsellä tilitys näkyikin jo seuraavana päivänä lopetuksesta tilillä. Mielestäni heillä on viikossa jokin tietty päivä(t) jolloin tilittävät ja taisi itselle osua kohdalle juuri se päivä jolloin tilittävät. 

Seesamissa pidän siitä, että tilat on valoisat ja viihtyisät. Loosseissa on kivasti pöytä-sekä tankotilaa ja jos tavaraa on oikein paljon, kannattaa tällöin ottaa isompi pöytä. Henkilökunnasta en voi kuin sanoa hyvää. Aina iloisia ja auttavaisia. Asiakaspalvelu on siis kympin arvoista, arvostan. 
Tavara Seesamissa vaihtaa omistajaa. Moni myyjä tehnyt upeita myyntejä sekä ostajat saaneet hyviä ostoksia sekä luonto kiittää, koska ei ole tarvinnut uutena kaupasta hakea (ja tietysti kukkaro tykkää). 

Seesam on ehdottomasti mun ykköskirppis ja suosittelen käymään, jos et ole vielä käynyt. 
Heiltähän löytyy myös pieni osio, joka on suunnattu naisille. Toinen Tarina. Sieltäkin olen löytöjä tehnyt, joten tämänkin osion takia suosittelen käymään Seesamissa. 




Kiitos Seesamille yhteistyöstä ja toivotan heille ihanaa joulun odotusta💖
Muistetaan turvavälit,maskit ja käsihygienia. 

-Annika 💚











Kommentit

Suositut tekstit