Roskalava ja lahjoitetaan-ryhmät

 Monelle helppo tapa päästä turhasta eroon on lahjoittaa tavara eteenpäin. Esimerkiksi Facebookissa erilaiset roskalava ja lahjoitetaan-ryhmät on kätevä tapa laittaa tavara kiertoon. Itse olen toiminut niin lahjoittajana kuin hakijana tällaisten ryhmien kautta. Haluankin nyt näyttää teille muutamia omia huippulöytöjä.  


Milwaukeen metallinen rekka. 
    
Roskalava-ryhmästä kerran bongattu Milwaukeen rekka ja mukana oli myös pussillinen pikkuautoja. Perheessä talon poika oli muuttamassa pois kotoa ja vanhoja säästettyjä leluja laitettiin kiertoon. Nappasin nämä ja meillä on lapset iloisina tämän (ja niiden pikkuautojen) kanssa leikkinyt. Ilmeisesti aika vanha, joten ei ihan jokaisella lapsella moista rekkaa ole. 


Musta Mariskooli


Pohjassa silkkitarra.

Bongasin ilmoituksen, jossa lahjoitettiin maljakko. Lähdin sitä hakemaan ja samalla lahjoittaja kysyi olisinko kiinnostunut muusta mitä laittaa pois. Katselin pöydällä olevia tavaroita ja tämän jälkeen lahjoittajaa, että onko nyt tosissaan. Kyllä. Hän todella lahjoitti pois mm tämän mustan Mariskoolin jonka pohjassa on silkkitarra eli ainakin aito on. Mukaan lähti myös Kastehelmen astiat joista kuvat alempana sekä skumppalasit. Skumppalasien valmistaja ei ole ihan varma tieto, mutta muistelisin antajan sanoneen, että olisi Nuutajärven. 


Kastehelmen tarjoiluastia.

Kastehelmen tarjoilukulhot 6 kpl alkuperäisessä paketissa.

Kastehelmen sokerikko ja kermakko.

Shampanjalasit.

Alla lisäksi vielä pari löytöä jotka kummatkin Roskalava-ryhmästä. Arabian vanha pullalautanen jonka halkaisija on 30cm sekä 5kpl Timo Sarpanevan Senaattori juomalaseja. Nämä oli eri paikoista napattu matkaan. 

Arabian iso pullavati

Pohjassa leima.

Timo Sarpanevan Senaattorilasit


Näiden upeiden löytöjen lisäksi olen tehnyt muitakin löytöjä. Esimerkiksi vaatteita, kodin sisustukseen ja kesällä, kun rakensimme pihalla olevan pihamökin valmiiksi, löysin sinne kaikki kalusteet kierrätettynä. Käy kurkkaamassa Instagram-tilini kierratettynakiitos ja löydät mökin lopputuloksesta kuvia.

 Toisen roska voi todellakin olla toisen aarre. Joskus sitä vaan haluaa tavarasta eroon ilman rahaa ja antaa toiselle sellaista mitä ei itse enää tarvi. Nämäkin aarteet oli kierrätettynä, kiitos!

Oletko sä tehnyt roskalava-löytöjä? 

Annika

Kommentit

Suositut tekstit