Lappeenrannan kirpputorit

 Tehtiin perheen kanssa reissu Holiday Club Saimaalle ja tietysti samalla piti katsastaa Lappeenrannan kirpputorit. Pidin kummankin kirppiksen siisteydestä ja siitä, että loosseihin ei yhden käyntikerran jälkeen osunut silmään loosseja joissa sisältö on mielestäni sellaista, että aina tällaisten loossien kohdalla mietin, että mistä nämä tavarat on revitty (kyllä te tiedätte millaisa loosseja tarkoitan). 


Ensiksi käytiin tutustumassa Sun kirppikseen. Kirpputorilla loossien lisäksi oli myymäläosasto, jossa myynnissä oli uusia tavaroita. Tähän puoleen en oikeastaan sen enempää tutustunut. 

Se mistä pidin Sun kirppiksellä, oli leveät käytävät ja valoisat tilat. Näitä kahta asiaa oli selkeästi mietitty. Loosseissa oli kivasti hyllytilaa tavaroille, kengille yms sekä tankotilaa vaatteille. Kiva ratkaisu loosseille ja mielestäni hyvän kokoiset. Heidän perus viikkohinta on 19,90€ ja myynnistä menee 5% provisio. Mielestäni oikein edullinen viikkohinta. Lisämaksusta saa erinlaisia lisäpalveluja, kuten siistimispalvelu 1€ pvä, hintalaput 0.50€ ja hälyttimet kuuluvat vuokraan mikä on iso plussa. Käytössä heillä on myös KirppariKalle-palvelu josta näkee reaaliajassa oman myynnin. 

Täältä tarttui matkaa useampi löytö. 

Sun Kirppis Lappeenranta






Pidin tästä kirpputorista erityisesti. 

Toinen kirpputori jossa kävimme oli Lappeenrannan Wilmas`s Second Hand Shop.
Tämä kirppis oli myös mieleeni, mutta hieman miinusta saa vähän ahtaammat käytävät. Loosseissa oli tilaa myydä. Ihmisiä oli tällä kirpputorilla paljon liikkeellä, joten kiersimme tämän suhteellisen nopeasti läpi, mutta ehdin huomioida, että täällä oli myynnissä ehkä vähän laadukkaampaa tavaraa kuten merkkiä enemmän kuin Sun kipputorilla. 

Heillä oli paljon erilaisia myyntiviikko-hintoja ja nettisivuilta kun asiaa tutkin, oli ehkä vähän sekavanlainen hinnasto, mutta paljon monenlaisia loossi kokonaisuuksia asiakkaan tarpeen mukaan.  
Halvin viikkohinta on Mini 15€ ja kallein 30€ viikko ja käyttöön ilmeisesti saa suht ison loossin sekä 5% provisio.  Paikkavaraukseen sisältyy 2 arkkia hintalappujaa. Lisämaksusta mm. hälyttimet 0,20€ kpl, lisäarkki hintalapuille 0.50€, pahvilappuja 0.50€/33kpl. 


Täältäkin tein pari löytöä.

Wima`s Second Hand Lappeenranta



Suosittelen poikkeamaan molemmilla kirpputoreilla, jos Lappeenrannan suunnalla kuljeksitte 😊

💚 Annika
















Kommentit

Suositut tekstit